Πέμπτη 11 Απριλίου 2019

11-4-2019 Δήλωση του Νίκου Γόντικα, υποψήφιου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση», για το αποτέλεσμα των φοιτητικών εκλογών στο Πανεπιστήμιο και ΤΕΙ Πελοποννήσου


Η Πανσπουδαστική ΚΣ καταγράφει πανελλαδικά αλλά και στην Πελοπόννησο τη μεγαλύτερη άνοδο σε ψήφους και ποσοστά σε Πανεπιστήμια και ΤΕΙ με την συμμετοχή των φοιτητών στις εκλογές να αυξάνεται σημαντικά. Αναδεικνύεται και φέτος 2η δύναμη πανελλαδικά.  

Όπως φάνηκε από τις κινητοποιήσεις των τελευταίων ημερών αλλά και από το αποτέλεσμα των εκλογών, χιλιάδες φοιτητές γύρισαν την πλάτη στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ και του ίδιου του κ. Τσίπρα, όπως και στις πολυδιαφημισμένες μεταρρυθμίσεις στην ανώτατη εκπαίδευση.
Το ελπιδοφόρο μήνυμα είναι πως και στα ιδρύματα της Πελοποννήσου δυναμώνει μέσα στους φοιτητές ένα ριζοσπαστικό ρεύμα που οργανώνεται, δε σκύβει το κεφάλι, βλέπει τη ζωή του με αισιοδοξία και παλεύει. Αυτό το σημαντικό βήμα που έγινε στις φοιτητικές εκλογές πρέπει να επιστεγαστεί στις εκλογικές μάχες του επόμενου διαστήματος με την ισχυροποίηση του ΚΚΕ παντού.