Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2023

Περιοδεία της Λαϊκής Συσπείρωσης με επικεφαλή τον Νίκο Κουτουμάνο στο Κ.Δ.Α.Υ. Τρίπολης

 


Το σκουπίδι χρυσάφι στα χέρια των καπιταλιστών!

Κλιμάκιο της Λαϊκής Συσπείρωσης Πελοποννήσου με επικεφαλής τον Νίκο Κουτουμάνο υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου περιόδευσε και μίλησε στους εργαζόμενους στο ΚΔΑΥ Τρίπολης.

Πέρα από τα σοβαρά προβλήματα που προκύπτουν με το αντεργατικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης με την καθιέρωση 13ωρης δουλειάς για τους εργαζόμενους, την απαλλαγή των εργοδοτών για καταβολή τριετιών από το 2012 κλπ. ο Νίκος Κουτουμάνος στάθηκε ιδιαίτερα στις συνέπειες από την παράδοση της διαχείρισης των απορριμμάτων στο μεγάλο κεφάλαιο.

Μια πολιτική που διαχρονικά στήριξαν οι Δημοτικές και Περιφερειακές Αρχές με οδυνηρές συνέπειες για το περιβάλλον, την τσέπη και την υγεία των λαϊκών στρωμάτων.

Αποδεικνύεται ότι το σκουπίδι είναι πράγματι χρυσάφι στα χέρια των καπιταλιστών με εργαζόμενους στο κλάδο να αμείβονται με τον κατώτερο μισθό, να δουλεύουν σε άθλιες συνθήκες δουλειάς χωρίς να εντάσσονται στα Βαρέα και Ανθυγιεινά Επαγγέλματα.

Κάλεσε τους εργαζόμενους να υπερψηφίσουν την Λαϊκή Συσπείρωση, σε Δήμους και Περιφέρεια, τους υποψήφιους που με συνέπεια όλα αυτά τα χρόνια ήταν δίπλα τους στη πρώτη γραμμή του αγώνα για τα δικαιώματά του.