Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2019

28-1-2019 Γόντικας Ποιές/ποιοί μισθοδοτούνται και με ποιά ποσά από το λιγνιτόσημο μέσω της αναπτυξιακής ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ;





Κληθείς να σχολιάσει ο επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης και υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου, τις δηλώσεις του κ. Γιαννακούρα ότι, είναι «ψέματα» οι αποκαλύψεις του ΚΚΕ για το λιγνιτόσημο δήλωσε:



«Για να μη λέει τέτοια ο κ. Γιαννακούρας και η κκ. Νικολάκου και Μπούζα, ότι δηλαδή λέμε ψέματα οι κομμουνιστές, δίνουμε στη δημοσιότητα τους πίνακες από το 3ο,4ο και 5ο ΕΑΠ για την Τεχνική Βοήθεια, που αφορούν τα ποσά από το λιγνιτόσημο, που δόθηκαν στην αναπτυξιακή της Περιφέρειας ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ, που φέρουν την υπογραφή του κ. Τατούλη και τους ζητάμε να μας πουν, Ποιες και ποιοί μισθοδοτούνται και με ποιά ποσά από την αναπτυξιακή ΑΡΚΑΔΙΑ ΑΕ. Στο γραφείο του κ. Τατούλη κάποιες απασχολούνται.

Επίσης γνωρίζουμε στο κ. Γιαννακούρα, που δήλωσε στη συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 14-1-2019 ότι, η μελέτη για τη βελτίωση της βοσκοϊκανότητας των βοσκοτόπων της Μεγαλόπολης αξίας 260.000€ βρίσκεται στο Δήμο Μεγαλόπολης, η Δημοτική Αρχή στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Μεγαλόπολης στις 21-1-2019 δήλωσε ότι αυτή η μελέτη, αυτό το φοβερό πόνημα, βρίσκεται στη Περιφέρεια.

Ρωτάμε λοιπόν:

· Ποιος λέει αλήθεια και ποιος λέει ψέματα;

· Μήπως και οι δυο λένε ψέματα αφού δεν υπάρχει τέτοια μελέτη;

· Μήπως μόνο πληρώθηκε;

· Αλήθεια σε ποιους φωστήρες;