Παρασκευή 3 Μαΐου 2019

3-5-2019 ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΚΑΡΒΕΛΑ ΚΩΣΤΑ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥ της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με θέμα Άρτος και Θεάματα



Με αφορμή την πρόσκληση για συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 8 Μάη 2019, καλούμε τα συντοπίτικα σωματεία στην Πελοπόννησο, στην Αθήνα και αλλού, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια, τους πολιτιστικούς και αθλητικούς συλλόγους να τρέξουν, να προλάβουν κάτι να πάρουν, στις επόμενες συνεδριάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου στις 15/5 – 22/5 και 29/5.

Έχει για όλους και για όλα. Από μπακαλιάρο σκορδαλιά και σαρδέλα ψητή στην ορεινή Αρκαδία, μέχρι προβατίνα βραστή στη γιορτή του τσοπάνη παραθαλάσσια.
Δεν έχουμε βέβαια τα πεντοχίλιαρα και δεκαχίλιαρα των παχιών αγελάδων επί ΠΑΣΟΚ και ΝΔ, τότε που ήταν υπουργός ο κ. Τατούλης, έχουμε πεντακοσιάρικα και χιλιάρικα, γιατί πρέπει να βοηθήσουμε τον Τσίπρα και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, που μας βγάζει από τα μνημόνια και μας φέρνει στην κανονικότητα.
Το τελευταίο δίμηνο μόνο διατέθηκαν από την Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Πελοποννήσου πάνω από μισό εκατομμύριο για τέτοιες εκδηλώσεις και από το Περιφερειακό Συμβούλιο δεσμεύτηκαν ποσά αρκετών δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ για δρόμους και πλατείες, τρούλους και στέγες εκκλησιών και μοναστηριών και άλλα τέτοια έργα ανάπτυξης.
Τώρα που ξεκινάνε τα ζαρζαβατικά και έχουμε τις γιορτές της αγκινάρας και της μελιτζάνας, της πατάτας και της ντομάτας, της ελιάς και του κρασιού, του σκόρδου και της ρίγανης, των φρούτων σύκα, καρπούζια, κλπ, κλπ προγραμματίζουμε από τώρα τις εκδηλώσεις και διατίθενται τα ανάλογα ποσά.
Τρέξτε να προλάβετε.
Και
Μην ξεχαστείτε στις 26 Μάη όταν θα πάτε να ψηφίσετε!!!