Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2023

Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση - παρουσίαση του ψηφοδελτίου της Λαϊκής Συσπείρωσης στο Κιάτο

 


Μέσα σε κλίμα αισιοδοξίας και μαζική συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας εκδήλωση της Λαϊκής Συσπείρωσης Σικυωνίων, στο Πολιτιστικό Κέντρο Κιάτου, για την παρουσίαση των υποψηφίων Δημοτικών Συμβούλων, Τοπικών Συμβούλων και Προέδρων Τοπικών Κοινοτήτων.

Παρευρέθηκε αντιπροσωπεία υποψηφίων περιφερειακών συμβούλων από την περιοχή της Κορινθίας με επικεφαλής τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, Νίκο Κουτουμάνο, ο οποίος έκανε σύντομο χαιρετισμό στην εκδήλωση.

Κεντρική ομιλήτρια  ήταν η Κική Νανοπούλου, υποψήφια Δήμαρχος, η οποία παρουσίασε την Διακήρυξη της Παράταξης για το Δήμο Σικυωνίων, σημειώνοντας βασικές πλευρές της αντιπαράθεσης με τις άλλες δυνάμεις, στα βασικά ζητήματα που απασχολούν τους κατοίκους της περιοχής όπως τα ανύπαρκτα αντιπλημμυρικά μέτρα μέτρα, την επικίνδυνη κατάσταση που βρίσκονται τα σχολικά κτίρια,  η σύμπραξη ΣΔΙΤ για την Διαχείριση των απορριμμάτων και η αύξηση των δημοτικών τελών κατά 140%.

Στην εκδήλωση, παρέμβαση έκανε ο Βασίλης Νανόπουλος δημοτικός σύμβουλος Σικυωνίων με τη Λαϊκή Συσπείρωση που μετέφερε την εμπειρία από το Δημοτικό Συμβούλιο.

Η συζήτηση συνεχίστηκε με παρεμβάσεις από τον Θοδωρή Σκόνδρα, πρόεδρο του σωματείου Δασκάλων Δυτικής Κορινθίας και υποψήφιο δημοτικό σύμβουλο, που μετέφερε την εικόνα από τα σχολεία της περιοχής.

Παρέμβαση έκανε επίσης ο Γιάννης Κελλάρης, πρόεδρος του σωματείου εργαζομένων ΔΕΥΑΣ, περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου με τη Λαϊκή Συσπείρωση και εκ νέου υποψήφιος. Εστίασε στην πολιτική διαχείρισης του νερού και στην υποστελέχωση των υπηρεσιών του Δήμου.

Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων.