Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Τα τελικά αποτελέσματα των ευρωεκλογών της 9ης Ιούνη 2024 ανά πόλη /χωριό (Δημοτική Κοινότητα) της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Το επιτελικό κράτος της ΝΔ που κλείνει σε όλες τις πτώσεις την «ψηφιακή μετάβαση» δεν μπορεί να εξασφαλίσει στο λαό της Πελοποννήσου ούτε την πρόσβαση στα αποτελέσματα των πρόσφατων ευρωεκλογών!

Αλήθεια που θα απευθυνθεί κάποιος που θέλει να μάθει αποτέλεσμα σε ένα χωριό; Είναι ευθύνη της Περιφέρειας να εξασφαλίζει αυτή τη δυνατότητα στους κατοίκους αλλά και στα τοπικά ΜΜΕ; Γιατί σε όλες σχεδόν τις υπόλοιπες περιφέρειες υπάρχει αυτή η δυνατότητα και μάλιστα «ζωντανά» την ίδια ώρα που ενσωματώνονται στην πλατφόρμα του Υπουργείου Εσωτερικών; Είναι πολυτέλεια εν έτη 2024 να ξέρει ο καθένας στο  χωριό του ή στο διπλανό χωριό, τι πήρε το κάθε κόμμα ή αυτή η δυνατότητα παρέχεται σ’ όποιον απευθύνεται σε βουλευτικά και κομματικά γραφεία;

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από τις Ευρωεκλογές, και αναμένοντας όλο αυτό το διάστημα την ανάρτηση των αποτελεσμάτων στο «σάιτ» της Περιφέρειας Πελοποννήσου, δίνουμε τα τελικά αποτελέσματα αναλυτικά, ανά Νομό πόλη και χωριό στο «σάιτ» της Λαϊκής συσπείρωσης Πελοποννήσου.

Δεν είναι θέμα ικανοτήτων. Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Οι ψηφιακές υπηρεσίες αναπτύσσονται ραγδαία όπου υπόσχονται γρήγορο κέρδος και εξοικονόμηση χρόνου για επενδύσεις, όπου το κράτος ενδιαφέρεται να φορολογήσει και μάλιστα αγρίως και αντίθετα, οι ψηφιακές υπηρεσίες κωλυσιεργούν για άλλα ζητήματα που έχει ανάγκη ο λαός μας.


Αποτελέσματα ανά Νομό και Δημοτική Κοινότητα σε μορφή PDF

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΓΟΛΙΔΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΡΚΑΔΙΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΛΑΚΩΝΙΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024

Αποτελέσματα ανά Νομό και Δημοτική Κοινότητα σε μορφή Excel

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2024