Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019

13 3 2019 Συνέντευξη Νίκου Γόντικα στη Σπαρτη και παρουσίαση υποψήφιων Περιφερειακών Συμβούλων




Απευθυνόμαστε στους εργαζόμενους, στους αγρότες, στους αυτοαπασχολούμενους βάζοντας το πραγματικό δίλημμα που μπαίνει μπροστά στο λαό.


· Θα συνεχίσουμε στον ίδιο δρόμο αυτού του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος, που αποδεδειγμένα φέρνει νέα δεινά και καταστροφές; ή

· θα αντεπιτεθούμε μαζικά και δυναμικά παντού, για να ανοίξει επιτέλους ο δικός μας δρόμος για την ικανοποίηση των σύγχρονων κοινωνικών αναγκών.

Κοιτάμε ίσια στα μάτια το λαό.

Μπορούμε να κοιτάμε ίσα στα μάτια τα πλατιά λαϊκά στρώματα γιατί:

~ Πρωτοστατήσαμε στους αγώνες, φέραμε στο Περιφερειακό Συμβούλιο και απαιτήσαμε μέτρα ανακούφισης του λαού για αποζημιώσεις στους αγρότες στους πληγέντες από πυρκαγιές και πλημμύρες.

~ Αποκαλύψαμε τις ευθύνες τους, για έργα στήριξης της καπιταλιστικής ανάπτυξης στον τουρισμό, στην ενέργεια, στον αγροτοδιατροφικό τομέα και όχι για έργα αντιπλημμυρικής-αντιπυρικής-αντισεισμικής θωράκισης, έργα προστασίας του βιος και της ίδιας της ζωής του λαού.

~ Δε βάλαμε πλάτη στη στήριξη των ανεμογεννητριάδων που μόνο στη Λακωνία έχουν αδειοδοτηθεί 584 MW και 9 επιχειρηματικοί όμιλοι έχουν πάρει τώρα την περίοδο της κρίσης 72 εκατομμύρια ευρώ επιχορηγήσεις, ζεστό χρήμα.

~ Αποκαλύψαμε την ασυδοσία των κατασκευαστικών ομίλων που πληρώθηκαν αδρά για δρόμους που βυθίζονται, γεφύρια που γκρεμίζονται, λιμενοβραχίονες και προβλήτες λιμανιών που σπάνε και όχι μόνο δεν πληρώνουν γι’ αυτά, αλλά διεκδικούν κι εκατομμύρια ευρώ αποζημιώσεις στα χαρτιά, για έργο που ποτέ δεν έκαναν.

Δίνουμε Δύναμη στη Δύναμή μας.

Περισσότεροι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι με τη Λαϊκή Συσπείρωση σημαίνει μεγαλύτερη και ισχυρότερη δύναμη στο πλάι του λαού, για να βάλουμε εμπόδια, να καθυστερήσουμε αντιλαϊκά μέτρα, να διεκδικήσουμε μέτρα ανακούφισης για τη λαϊκή οικογένεια. Ν’ ανοίξουμε το δρόμο για να ζήσουμε καλύτερα εμείς και τα παιδιά μας.

Στους Δήμους και στη Περιφέρεια δεν ψάχνουμε να βρούμε διαφορές ανάμεσα στους άλλους, τους εκλεκτούς των αστικών κομμάτων.

Είναι τόσες μεγάλες οι συγκλήσεις τους και τόσο μικρές οι διαφορές τους που εύκολα μεταπηδούν από τον ένα συνδυασμό στον άλλο, μεταγράφονται εντός των τειχών.

Κάνουμε την πραγματική διαφορά

Δίνουμε δύναμη στη δύναμή μας

Δυναμώνουμε τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης γιατί:

Οι υποψήφιοι της Λαϊκής Συσπείρωσης, των ψηφοδελτίων που στηρίζει το ΚΚΕ είναι δοκιμασμένοι αγωνιστές, έχουν αγωνιστική ταυτότητα.

Δεν υπόσχονται αλλά δεσμεύονται ότι η ενισχυμένη δύναμη που θα μας δώσει ο λαός, θα επιστρέψει σε αυτόν με την ανάπτυξη της πάλης για το σύνολο των προβλημάτων που απασχολούν σήμερα τη λαϊκή οικογένεια.


Ο επικεφαλής

της Λαϊκής Συσπείρωσης

κ Υποψήφιος Περιφερειάρχης

Νίκος Γόντικας