Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

12-7-2019 Αμοιβή 2 εκατομμυρίων ευρώ σε Τεχνικό Σύμβουλο της Περιφέρειας Πελοποννήσου.


Στη χθεσινή 11-7-2019 συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας με περίεργες μεθόδους αντικαταστάθηκε η Πρόεδρος του ΤΕΕ Πελοποννήσου από την επιτροπή του δήθεν διαγωνισμού για την ανάδειξη του τεχνικού συμβούλου της Περιφέρειας για το έργο του ΣΔΙΤ της παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο στο μεγάλο κεφάλαιο.

          Πρόκειται για έργο-αμοιβή 2 εκατομμύρια ευρώ που θα πάρει ο τεχνικός σύμβουλος. Πολλά τα λεφτά.
          Κι όλα αυτή τη στιγμή, που για δεύτερη φορά ακυρώθηκαν οι αποφάσεις του Περιφερειακού Συμβουλίου για την απαλλοτρίωση των χωραφιών στην Παλαιόχουνη Αρκαδίας και στη Σκάλα Λακωνίας για να δοθούν στον καπιταλιστή ανάδοχο για να φτιάξει τα σκουπιδοεργοστάσια.
          Ας απαντήσουν ο κ. Τατούλης και η κα Νικολάκου, οι ηγεσίες του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που τα στελέχη τους στην Οικονομική Επιτροπή υπερψηφίζουν αυτές τις αθλιότητες και του ΣΥΡΙΖΑ που ψηφίζουν λευκό, γιατί κόπτονται να τελειώσουν τη «βρώμικη δουλειά» παράδοσης της διαχείρισης των απορριμμάτων στη Πελοπόννησο στο μεγάλο κεφάλαιο;
          Γιατί ενώ δυο φορές έχουν ακυρωθεί οι αποφάσεις του ΠεΣυ για τις απαλλοτριώσεις κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν, δεν ενημερώνουν την Οικονομική Επιτροπή και το ΠεΣυ και τα αναθέτουν όλα σε δικηγόρους;
          Ας αφήσουν και τίποτα για το νέο Περιφερειάρχη κ. Νίκα, που έχει δηλώσει τη συμφωνία του, με το θεάρεστο έργο του κ. Τατούλη.