Παρασκευή 12 Ιουλίου 2019

12-7-2019 Μοιράζουν εκατομμύρια στην Περιφέρεια. Άλλο μισό εκατομμύριο σε τεχνικό σύμβουλο έδωσε ο Τατούλης


Ο Επικεφαλής της Λαϊκής Συσπείρωσης Νίκος Γόντικας σε συνέντευξη που έδωσε στις 12-7-2019 είπε για τον Τεχνικό Σύμβουλο!!! της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

Την ώρα που αρνούνται να ενημερώσουν την Οικονομική Επιτροπή και το Περιφερειακό Συμβούλιο για την πορεία της δακοκτονίας, αφού εκατοντάδες χωριά είναι εκτός προγράμματος δακοκτονίας, δεκάδες διαγωνισμοί ή δεν έχουν ολοκληρωθεί ή έχουν αποβεί άγονοι, συγκαλούν Περιφερειακό Συμβούλιο τη Δευτέρα 15-7-2019 για να διαθέσουν άλλες πεντακόσιες χιλιάδες ευρώ σε Τεχνικό Σύμβουλο της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Ας μας δώσουν τα παραδοτέα των προγραμματικών συμβάσεων με την αναπτυξιακή Πελοπόννησο ΑΕ που τα τελευταία δύο χρόνια της έδωσαν 4,5 εκατομμύρια ευρώ, για την τεχνική και συμβουλευτική υποστήριξη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Περιφέρεια Πελοποννήσου, να δούμε ποιοι και πόσα πήραν για να συμβουλεύσουν τα έμπειρα στελέχη της Περιφέρειας και μετά να ζητούν και επιπλέον μισό εκατομμύριο ευρώ.
Καλούμε τους Περιφερειακούς Συμβούλους που σέβονται τον εαυτό τους να μην πάρουν μέρος στη συνεδρίαση του ΠεΣυ τη Δευτέρα, να μην πιάσει απαρτία ο κ. Τατούλης και ο κ. Στρατηγάκος για να περάσουν αυτές τις αθλιότητες και μετά να βρίζουν.